Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας – Ανδρέας, «άλλαξε» πάλι το όνομά του, ενώ κυκλοφόρησε η ταινία στην οποία παίζει

Το τρίτο παιδί του γιου του αείμνηστου τέως βασιλέα Κωνσταντίνου και της Μαρί Σαντάλ ο Αχιλλέας – Ανδρέας έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής και μάλιστα βγήκε ήδη η πρώτη ταινία στην οποία συμμετέχει, ενώ για άλλη μια φορά αποφάσισε να «αλλάξει» το όνομά του.


Πρόσφατα, ο Αχιλλέας – Ανδρέας μοιράστηκε με τους followers του στα social media την είδηση της κυκλοφορίας της ταινίας «No Hard Feelings», στην οποία συμμετέχει, και είναι διαθέσιμη στο Netflix.Ο ίδιος, μιλώντας για την υποκριτική στο περιοδικό Paper, δήλωσε: «Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός».

Ο Αχιλλέας – Ανδρέας πάντως, αποφάσισε να «αλλάξει» και το όνομά του και για συντομία και επέλεξε το achi_of_greece, όπως είναι το προφίλ του στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Achileas of Greece (@achi_of_greece)

 

Αξίζει φυσικά να αναφερθεί πως όταν ο Αχιλλέας – Ανδρέα, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, τον αποκαλούσαν  Achilleas Greece.


Ωστόσο στην πορεία, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν και ο νεαρός πλέον χρησιμοποιεί το Achi, ως καλλιτεχνικό όνομα, την ώρα που έχει επιλέξει, επίσης, το επίθετο της μητέρας του ως φόρο τιμής στον μεγιστάνα παππού του, Ρόμπερτ Μίλερ.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *