Τα unfollow του Νίνο με τη Ζόζεφιν

«Επισήμως ελεύθερος» είναι ο Νίνο από τη σχέση του με την Ζόζεφιν, ή έτσι δηλώνει ο ίδιος ο τραγουδιστής στη λεζάντα της νέας του ανάρτησής του στο Instagram. Μάλιστα κανείς από τους δύο δεν ακολουθεί τον άλλο στο Instagram πλέον.


Αυτό σημαίνει πως μόνο τυχαία δεν ήταν τα unfollow που «έπεσαν» ξαφνικά τόσο από τη μεριά του Νίνο όσο και από τη μεριά της Ζόζεφιν.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους είχαν διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού με μια κοινή φωτογραφία που είχαν ανεβάσει στα stories τους στο Instagram.

Ωστόσο, το περασμένο Σαββατοκύριακο (27-28/4) το σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρώην ζευγάρι έκανε και πάλι unfollow ο ένας τον άλλον, κάνοντας τις φήμες για κρίση ανάμεσά τους να «φουντώσουν» ξανά.

Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (1/5) μάλιστα, ο Νίνο δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να περπατά μέσα στη φύση και έγραψε: «επίσημα ελεύθερος». Τυχαίο;


Συγκεκριμένα, με τα χέρια του ψηλά, φορώντας απλά ρούχα και κάνοντας βόλτα στην εξοχή, ο τραγουδιστής γράφει στη λεζάντα του post του: «Single officially».


Για την ιστορία το ζευγάρι διατήρησε τη σχέση του για σχεδόν ένα χρόνο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *