Συγκλονίζει και συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας για την στάση των φίλων του όταν υπέστη το σοβαρό ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το τηλέφωνό μου»

Συγκίνησε, αλλά και συγκλόνισε ο Ετεοκλής Παύλου, μιλώντας για το πως του συμπεριφέρθηκαν κάποιοι από τους τότε φίλους του όταν υπέστη το σοβαρό ατύχημα στο οποίο έχασε το πόδι του.


Ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε ότι πολλοί φίλοι του, του γύρισαν την πλάτη και δεν είχαν καμία επαφή μαζί του, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν να τον πάρουν μαζί τους στη θάλασσα για μπάνιο, επειδή αναγκαζόταν να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Θα πω κάτι τώρα, θα μοιραστώ κάτι με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε».

Και συνέχισε: «Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: “Όχι, λειτουργεί κανονικά”. Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε».

Επίσης, ο παρουσιαστής περιέγραψε ότι εκείνο το καλοκαίρι γνώρισε την απόρριψη όταν έλεγε στους φίλους του να πάνε στην παραλία. «Δεν θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, υπήρχαν φίλοι που μου έλεγαν: δεν γίνεται να πάμε μαζί, Ετεοκλή, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες», είπε.


«Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό», κατέληξε ο παρουσιαστής και σύζυγος της Ελένης Χατζίδου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *