Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος για τον 44χρονο στρατιωτικό και τη 12χρονη κόρη του – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος


Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί τα Καλύβια Ηλείας μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας, στοιχίζοντας τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους ανάμεσα τους ο 44χρονος Αντώνης Καραβέλλας και η 12χρονη κόρη του, οι οποίοι έχουν καταγωγή από την περιοχή.


Όπως αναφέρει το ilialive, κανείς στο χωριό δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ όλοι ελπίζουν ο 19χρονος γιος της οικογένειας που έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για τη ζωή του, να τα καταφέρει.

Η οικογένεια του Αντώνη Καραβέλα, ζει στη Ρόδο όπου ο ίδιος υπηρετεί ως στρατιωτικός, ενώ χθες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί με την κόρη του βρέθηκε στην Καλαμάτα για την ορκωμοσία του 19χρονου γιου του στο Στρατό. Στην διαδρομή από την Καλαμάτα στα Καλύβια, συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έφτασε στα Καλύβια Ήλιδας και η σύζυγός του Αντώνη Καραβέλα και μητέρα των παιδιών, από τη Ρόδο. Εκεί της επιβεβαίωσαν και την τραγική κατάληξη της κόρης και του συζύγου της.

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 19χρονος

Ο 19χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και από εκεί μεταφέρθηκε στην Εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα.


Η 66χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, νοσηλεύεται με κατάγματα στα άνω άκρα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Το αγοράκι που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο και έχει τραυματιστεί σοβαρά, παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο, ενώ η κατάστασης της μητέρας του που τραυματίστηκε ελαφρά, είναι καλύτερη.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρώτο όχημα έχασε τη ζωή του ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας, καθώς και ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους.

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία αυτοκίνητα, τα οποία και διέλυσε. Ενδεικτικό είναι πως για τουλάχιστον δυόμιση ώρες οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν όλα τα άτομα από τα οχήματα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το patrisnews, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός της νταλίκας που είχε κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, με αποτέλεσμα οι δεξιοί τροχοί να βγουν εκτός δρόμου, στο πρανές. Στην προσπάθειά του να επαναφέρει το όχημα στον δρόμο, έστριβε αριστερά το τιμόνι, με τον τράκτορα να περνά στο αντίθετο ρεύμα, να παρασύρει το πρώτο όχημα, να «διπλώνει» στη μέση και να «εγκλωβίζει» κι ένα δεύτερο όχημα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *