Ντέμη Γεωργίου: «Ψάχνω τη φωνή και την ύπαρξή σου σε κάθε γωνία», γράφει η σύντροφός της


Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου, με την σύντροφο της να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη στη γυναίκα με την οποία θα παντρευόταν σε λίγο καιρό.


H Μαριαλένα Ξηρομερίτη αποχαιρέτησε τη σύντροφό της με μια συγκινητική ανάρτηση, δηλώνοντας ότι βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

«Τόσο ξαφνικά και απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στην Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία» έγραψε σε ανάρτηση της, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφίας των δυο τους από τη θάλασσα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lady macadamia (@lady.macadamia)

 

Επίσης, ανέβασε σε story ακόμη ένα κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο είναι αγκαλιασμένες. Σε αυτή την ανάρτηση έγραψε: «Αυτή η αγκαλιά σου. Θέλω τόσα να σου γράψω και τόσα να σου πω που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει από το σοκ των ημερών. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα χωρίς εσένα… σ’ αγαπάω όσο τίποτα και θα σε αγαπάω για πάντα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *