Survivor: Αποχώρησε ο Γιάννης Περπατάρης – «Ψιλοέφτασα στα όριά μου αλλά σίγουρα θα μου λείψει το παιχνίδι»

Με την ομάδα του να τον συνοδεύει μέχρι και την έξοδο αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Πέμπτης ο Γιάννης Περπατάρης έχοντας ηττηθεί στην τελική μονομαχία από τον Χριστόφορο Ταξίδη με 0-4.


Νωρίτερα είχε αναμετρηθεί με τη Δώρα Νικολή η οποία αναγνώρισε πως ο συμπαίκτης της δεν τα έδωσε όλα στη μεταξύ τους μονομαχία θέλοντας να την προστατέψει. Ο Χριστόφορος από τη δική του πλευρά σχολίασε για τον Γιάννη πως είναι τίμιος και ειλικρινής και αυτό είναι που δεν αρέσει σε πολλούς.

Έχοντας ακούσει τα καλύτερα λόγια από την ομάδα του ο ίδιος αποχωρώντας, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ για τα καλά λόγια που είπαν τα παιδιά. Ευχαριστώ το Survivor για αυτό το ωραίο ταξίδι που μου χάρισε. Αν και ήταν δύσκολο ήταν και πολύ ωραίο. Πραγματικά, όποιος μπορεί να το ζήσει μπορεί να καταλάβει αυτό το οξύμωρο, πόσο δύσκολο αλλά και πόσο ωραίο είναι. Εγώ ψιλοέφτασα στα όριά μου αλλά σίγουρα θα μου λείψει το παιχνίδι. Φεύγοντας, θέλω να πάρω μαζί μου αυτή την παρέα που είχα τώρα. Είχαμε δέσει πάρα πολύ και είναι όλα, τέλεια παιδιά!».

Ο Γιάννης Περπατάρης αποκάλυψε και ποιον θα ήθελε να δει για νικητή: «Θα ήθελα τον Γιώργο Γκιουλέκα γιατί από την πρώτη μέρα που ήρθε, κατάλαβα τι άτομο είναι, τον εκτίμησα. Είναι ταπεινός, είναι παιχταράς. Στον τελικό θα ήθελα να δω και την Κατερίνα γιατί είναι μαχήτρια, είναι πολύ καλή παίκτρια αλλά έχω αδυναμία στον Γιωργάρα».

Νωρίτερα στο αγώνισμα επάθλου είχε κερδίσει η Μπλε ομάδα απολαμβάνοντας το ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Οι Κόκκινοι ενοχλημένοι όπως είπαν από τη στάση των Μπλε κατά τη διάρκεια του αγώνα αποχώρησαν πριν από το ceremony λήξης του παιχνιδιού.


Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *