Σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας: Σύγκρουση νταλίκας με αυτοκίνητα – Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά και πολλοί τραυματίες


Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας, το μεσημέρι της Παρασκευής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, παρασύροντας τρία διερχόμενα οχήματα. Ένα όχημα βρίσκεται κάτω από την νταλίκα και άλλο ένα έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νταλίκα που κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κυπαρισσία ανετράπη, για άγνωστη ακόμα αιτία και συγκρούσθηκε με τρία άλλα οχήματα.

Από την σύγκρουση τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες.

Από το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί (πατέρας και ανήλικο παιδί) και από το άλλο Ι.Χ. 5 πολυτραυματίες. Επίσης, από το 3ο όχημα απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί. Και τα 3 Ι.Χ. σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.


Ειδικότερα, τέσσερις νεκροί έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος.

Τέσσερις βαριά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ένας ακόμα πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Η Εθνική Οδός Πύργου – Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *