Ηλεία: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που είχε συλληφθεί και ομολόγησε τελικά τη δολοφονία της – Σκότωσε το παιδί χτυπώντας το με κατσαβίδι στο λαιμό

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις μετά τον εντοπισμό σορού 11χρονης σε χωράφι στην Ηλεία. Το άτυχο παιδί είχε τραύματα στο λαιμό και φάνηκε ότι επρόκειτο για άγρια δολοφονία.


Η αστυνομία προχώρησε αμέσως στη σύλληψη ενός 37χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε το μικρό κορίτσι. Οι εξελίξεις όμως, ήταν ακόμα πιο σοκαριστικές, καθώς ο δολοφόνος ήταν συγγενής του παιδιού.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το ilialive, ο άνθρωπος αυτός, που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Ηλεία, είναι ο θείος της 11χρονης.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, φέρεται να έχει ομολογήσει ότι σκότωσε το κοριτσάκι χτυπώντας το με κατσαβίδι στο λαιμό.

Το παιδάκι είχε εξαφανιστεί και μάλιστα είχε βγει ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»…


Η σορός της μικρής Βασιλικής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας, με τραύματα στο λαιμό.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *