Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Κερασιώτη για την Χριστιάνα Γρηγοράσκου – «Με είπε αμόρφωτη, ότι δεν είμαι όμοιά της»


Το Survivor συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα και μαζί και οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες.


Ειδικότερα, στα «μαχαίρια» φαίνεται πως είναι η Μαρία Κερασιώτη και της Χριστιάνα Γρηγοράσκου, μετά από όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με την Μαρία να μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια για όσα φέρεται να είπε εναντίον της η Χριστιάνα, λέγοντας πως η συμπαίκτριά της την αποκάλεσε αμόρφωτη.

«Πριν συζητούσαμε όλοι μαζί και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον λόγο μου. Έλεγε τα δικά της ότι δεν αντέχει και μόλις τα παιδιά το πήγαν λίγο παρά πέρα, άρχισε να μου κάνει επίθεση. Μου έλεγε: “Μην γλείφεις τα παιδιά και λες άλλα μπροστά τους κι άλλα πίσω τους. Γιατί γκρινιάζεις;”.

Και της είπα ότι μόνο εσύ γκρινιάζεις εδώ πέρα. Της λείπει το νερό, της λείπουν όλα, γκρινιάζει όλη μέρα και κάνει δήθεν δουλειές». Γύρισε και μου είπε ότι είμαι αμόρφωτη κι ότι δεν θέλει να μου μιλάει γιατί δεν είμαι όμοιά της, ότι αυτή έχει λεφτά και τέτοια. Δεν αντέχω άλλο αυτό που μου κάνει χωρίς λόγο», είπε αρχικά με δάκρυα στα μάτια η Μαρία.

Από τη μεριά της, η Χριστιάνα απάντησε ότι δεν την αντέχει γιατί δεν έχει τρόπους: «Με κάνει έξω φρενών. Με εκνευρίζει πάρα πολύ όταν ο άλλος δεν ξέρει να συμπεριφέρεται με βασικούς τρόπους, από το δημοτικό. Η Μαρία ας πούμε δεν ξέρει να συμπεριφέρεται, θα μιλήσει πάνω από εσένα, θα βρίσει και δεν σκέφτεται όταν μιλάει».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *