Άγρια κόντρα Γεροτζιάφα – Πολάκη για τα εμβόλια κορονοϊού: «Μου θύμισε φασίστες» – «Είσαι ενεργούμενο της Pfizer»

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον γιατρό και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Γεροτζιάφα με τον βουλευτή του κόμματός του Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο κανάλι Kontra.


Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας χωρίς αρχικά να αναφερθεί στον Παύλο Πολάκη, μίλησε για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και είπε: «Είναι εντελώς απίθανο και απροσδόκητο το ότι ξεκίνησε αυτή η συζήτηση στην Ελλάδα» και σημείωσε πως η συζήτηση ξεκίνησε από «τραμπικούς φασίστες», «ακροδεξιούς και σκοταδιστές».

«Λιγότερο από 1 στις 100.000-200.000 έπαθαν θρόμβωση, επειδή τα προβλήματα προϋπήρχαν στον οργανισμό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Άρα όποιος σήμερα αναρωτιέται τι έχει συμβεί αν έχει κίνδυνο θρόμβωσης είναι δυστυχώς θύμα παραπληροφόρησης και θύμα των σκοταδιστών, των ακροδεξιών και των φασιστών που χρησιμοποιούν συστηματικά το πρόβλημα της πανδημίας για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και για να παίξουν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο». «Είναι τραμπικοί φασίστες», επανέλαβε.

«Δεν πρέπει επουδενί λόγο στο όνομα της οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης όσο και αν θέλει κανείς να είναι σκληρός στην κυβέρνηση της δεξιάς ή δεν ξέρω εγώ σε ποιον άλλο να βάζει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του επιστημονικού σώματος της χώρας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία» τόνισε ο κ. Γεροτζιάφας.


Σε ερώτηση για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια, σχολίασε πως «εγώ δεν απαντάω τίποτα στον κ. Πολάκη διότι δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου τοποθετήσεις και επίσης θα σας πω το εξής: διάβασα την ανακοίνωση του κ. Πολάκη. Μου θύμισε τις διάφορες ανακοινώσεις που βγάζανε όλοι οι φασίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας».


«Όπως επίσης, αυτό το σωπάστε τώρα, που είχε στην τελευταία ως ανάλυση αναρωτιέμαι τι διαφορά είχε από το σκαμπίλι που έριξε ο Κασιδιάρης στην κυρία Κανέλλη. Της ίδιας κατηγορίας είναι», συμπλήρωσε ο κ. Γεροτζιάφας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος με τηλεφωνική παρέμβαση, σημείωσε: «Μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω παρέμβαση στην εκπομπή σας, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να ακούω την απερίγραπτη μπουρδολογία και ελεεινή τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα. Με τόσους νεκρούς στην Ελλάδα από την πανδημία, όλοι αυτοί που υπερηφανεύονταν θα έπρεπε να βρουν μια τρύπα να κρυφτούν».

«Τι από όλα όσα είπα τόσα χρόνια δεν βγήκε αληθινό; Είναι μπούρδα επιστημονική και πολιτική αυτό που έλεγαν οι διάφοροι Ηλιόπουλοι και μια μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο εμβολιασμός είναι πράξη αλληλεγγύης. Το εργαστήριο του κ. Γεροτζιάφα στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από την Pfizer. Μη μου κάνετε γκριμάτσες εμένα, και οι γκριμάτσες έχουν πολιτικό νόημα. Δεν ανέχομαι από κανέναν απόντα από την πολιτική -και μάλιστα να μας το παίζει και grand αριστερός- να μας πει να πάρουμε τα βουνά, εμάς που διατυπώσαμε αμφιβολίες. Έχει το θράσος ο Γεροτζιάφας που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Ξανθό και σε κάποιους άλλους να βγει και να μας πει εμάς τραμπικούς φασίστες; Ένα ενεργούμενο της Pfizer είναι, για να τελειώνουμε. Άντε μπράβο δηλαδή, γιατί πολλά ανεχτήκαμε. Και δεν μπορούνε τα μηδενικά να μας λένε ότι είναι οι “κάποιοι”, εντάξει; Με τους ελεεινούς ψευτοεπιστήμονες της καθαρής επιστήμης και από πίσω είναι τα φράγκα όλων των εταιρειών», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *