Ξέσπασε η Καλομοίρα: «Έχω έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά κάποιος δεν με θέλει λόγω συμφερόντων»

H Καλομοίρα αποκάλυψε μιλώντας στο Open ότι έχει έτοιμο τραγούδι για την Eurovision, αλλά υπάρχει κάποιος τον οποίο δεν κατονόμασε που… δεν την θέλει και μίλησε για «συμφέροντα».


Η Καλομοίρα ανέφερε ότι θα ήθελε πολύ να ξανά εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και εκεί αποκάλυψε ότι κάποιος μπλοκάρει μια νέα συμμετοχή της στο διαγωνισμό.

«Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα δύο φορές στη Eurovision, όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Ο κόσμος θέλει να πάω, αλλά κάποιοι δεν θέλουν. Ο κόσμος είναι μαζί μου σε αυτό, αλλά ίσως υπάρχει κάποιος που δεν με θέλει λόγω συμφερόντων. Έχω έτοιμο κομμάτι, αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλέσουν», είπε η Καλομοίρα.

«Μπήκα στο TV Queen και συγκινήθηκα γιατί θυμήθηκα το Fame Story. Το καινούργιο μου τραγούδι το λατρεύω, με έχει τρελάνει ο στίχος “Αμήν”, είπε επίσης η Καλομοίρα.

Και συνέχισε κάνοντας αναφορά στη σχέση με τον σύζυγό της: «Με τον Γιώργο έχουμε μια αληθινή σχέση, τα έχουμε όλα, και τα καλά και τα κακά. Με τον Γιώργο κάθε Παρασκευή και Σάββατο βγαίνουμε ραντεβού. Εκεί συζητάμε τις δουλειές μας, τι μας προβληματίζει και πολλά άλλα. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και έτσι έχουμε παραμείνει τόσο καιρό μαζί».


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *