Χαλκιδική: Ακαριαίος ο θάνατος του 19χρονου στο λούνα παρκ – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Σοκ έχει προκαλέσει του τραγικό δυστύχημα σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του μπροστά στη μητέρα και τα αδέρφια του.


Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ακαριαία σκοτώθηκε ο 19χρονος μετά από την πτώση από παιχνίδι στο λούνα παρκ, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο τραυματισμός του 19χρονου από την πτώση προκάλεσε ακαριαίο θάνατο, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, αφότου εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι, όπου είχε ανέβει μαζί με τον 16χρονο αδερφό του.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του 19χρονου θα γίνει αύριο, Τετάρτη 21 Αυγούστου, στις 11 το πρωί στη Βέροια.

Παραδόθηκε ο χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ

Στο αστυνομικό τμήμα του Κιλκίς παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο 21χρονος χειριστής του μηχανήματος του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μέρος του οποίου έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 19χρονος που διασκέδαζε στο σημείο με την οικογένειά του.


Ο 21 ετών χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από το σημείο μόλις σημειώθηκε η τραγωδία, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται, συνοδεία αστυνομικών, να οδηγηθεί στο ΑΤ Κασσάνδρας, όπου διενεργείται η προανάκριση.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται πραγματογνωμοσύνη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *