H εξομολόγηση του Πέτρου Λαγούτη για την περιπέτειά του με τον τζόγο «Ήμουν εθισμένος – Το είχα συζητήσει με τα παιδιά μου, πριν το συζητήσω δημόσια»


Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν σήμερα (15.6.2024) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για τον εθισμό του στον τζόγο.


«Ήμουν μόνο με τον τζόγο εθισμένος. Το είχα συζητήσει με τα παιδιά, πριν το συζητήσω δημόσια. Δεν ξέρω αν είναι γονιδιακό και αν μπορεί να κάνεις κάτι αλλά όχι, δεν έχω τέτοια αγωνία», ανέφερε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Με τα παιδιά είχαμε μιλήσει για το δικό μου πρόβλημα όταν ήταν πολύ μικρά. Μετά είδαν τη δική μου προσπάθεια και νομίζω βλέπουν τις διαφορές του μπαμπά τους με το πριν και το μετά, δεν ανησυχώ. Η μάχη της απεξάρτησης μου πήρε δύο χρόνια, ήμουν στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ», εξομολογείται ο ηθοποιός στη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Πέτρος Λαγούτης έκανε αναφορά και στα σενάρια που τον ήθελαν να είναι ο νέος παρουσιαστής του Deal.

«Έχω κάνει δύο δοκιμαστικά για το Deal αλλά νομίζω ότι δεν θα είμαι εγώ. Πρέπει να ρωτήσουμε τους ανθρώπους του Alpha, δεν ξέρω ποιος θα είναι», τόνισε ο Πέτρος Λαγούτης.


«Δεν φτάσαμε να μιλήσουμε για τα οικονομικά. Παρ’ ότι θα το ‘θελα πολύ και γενικά θέλω να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι, μάλλον δεν μας έκατσε τo Deal. Έχω πει ότι θα έκανα τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι που θα μου αρέσει πολύ. Και το Deal είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα», διευκρινίζει ο Πέτρος Λαγούτης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *