Χώρισαν Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Τίτλοι τέλους για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, και ο personal trainer Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μετά από δύο χρόνια σχέσης.


Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου από την εκπομπή «Happy Day», που ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, τόνισε πως δεν είχε καταλάβει πως συμβαίνει κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι.

Μετά τις φήμες του χωρισμού όμως η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον 35χρονο personal trainer, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και δέκα μέρες.

«Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερό της. Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός που επήλθε πάρα πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού. Αποφάσισαν ότι πλέον έχουν άλλες προτεραιότητες. Η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ζήσει και πέντε πράγματα, είναι μόλις 20 χρονών», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

H 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είχε σχέση δύο χρόνια με τον 35χρονο γυμναστή και είχαν κάνει αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά το τελευταίο διάστημα τις είχαν αραιώσει.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *