«Στεγνό καθάρισμα» Άδωνι Γεωργιάδη σε Στέφανο Κασσελάκη: «Μπορεί να μπερδεύετε τις δεξαμενές νερού με τις πισίνες αλλά το ΕΣΥ αφήστε το στην ησυχία του»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε να περάσει έτσι η επίθεση που του έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης και άδειασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στα όσα είπε εναντίον του ο Στέφανος Κασσελάκης και του… έκανε στεγνό καθάρισμα με ανάρτησή του στα social media.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για «άγνοια» Κασσελάκη στα θέματα του ΕΣΥ και επισήμανε ότι αυτό καθιστά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «επικίνδυνο».

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Αναρωτιέμαι δεν έχει ο @skasselakis έναν άνθρωπο να τον προστατεύσει από έτοιμες αναρτήσεις; Δεν ξέρει πχ ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει συμβάσεις με ιδιώτες γιατρούς; Αυτοί δεν ανήκουν στο ευρύτερο σύστημα; Δεν ξέρει ότι αποζημιώνουμε εξετάσεις των ασφαλισμένων μας στα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα; Στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία; Στα Ιδιωτικά Φαρμακεία;


Από μένα σήμερα άκουσε ότι και όλα αυτά ανήκουν και συναποτελούν το ευρύτερο Σύστημα της Υγείας στην Ελλάδα; Η άγνοια του τον καθιστά επικίνδυνο!

Όσον αφορά τα προσωπικά μας, εγώ ευτυχώς μία επέμβαση χρειάστηκα ως σήμερα, την έκανα στο ΚΑΤ με ιατρό/χειρουργό τον κ. Πνευματικό….όχι άλλη υποκρισία κύριε Πρόεδρε, μπορεί να μπερδεύετε τις δεξαμενές νερού με τις πισίνες αλλά το ΕΣΥ αφήστε το στην ησυχία του».

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *