Ερμού: Οι πρώτες λέξεις της 22χρονης στη ΜΕΘ – Αισιόδοξοι οι γιατροί για την υγεία της

Στη ΜΕΘ παραμένει η 22χρονη κοπέλα που δέχθηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού, μέρα μεσημέρι από έναν Ιρακινό, την Παρασκευή 1 Μαρτίου, με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της, ενώ οι γονείς της είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα της και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη στο παιδί τους.


Η κοπέλα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς υπέστη ρήξη πνεύμονα, ρήξη διαφράγματος, ένα σπασμένο πλευρό και πραγματοποιήθηκε θωρακοτομή. Η κατάστασή της είναι καλή, καθώς δεν είναι διασωληνωμένη και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με τους γονείς της, τα πρώτα της λόγια όταν συνήλθε ήταν, εάν ο δράστης είναι στη φυλακή.

 
Όλα δείχνουν ότι την 22χρονη έσωσε το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και το οποίο έκοψε τη «φόρα» του μαχαιριού που θα μπορούσε να την χτυπήσει ακόμα και στην καρδιά, με την προσοχή των γιατρών να εστιάζεται στο διάφραγμα.

Ο πατέρας της μιλώντας στο MEGA δήλωσε ότι το κορίτσι είναι φοβισμένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *