Ο γνωστός δημοσιογράφος Γρ. Γκουντάρας καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από συνεργάτη του Δήμου Σαρωνικού: «Κόλλησε το πρόσωπό μου στο δικό του»


Με ανάρτησή του στα social media ο γνωστός δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από τον στενό συνεργάτη του δήμαρχου Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου.


«Περιμένω αύριο κιόλας από το δήμαρχο Σαρωνικού να αποπέμψει τον στενό του συνεργάτη, που στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε στο σημείο που καθόμουν να με τραμπουκίσει (κολλώντας το πρόσωπό του στο δικό μου και πιάνοντάς με απ’ τα πλευρά) φωνάζοντας εκφράσεις τύπου “πρωινάδικα” και “Super Κική”» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Αλλά και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα με δική της ανάρτηση αναφέρεται στο περιστατικό και εξηγεί τι έχει συμβεί.

Αναλυτικά:

«Στοπ στη Βία


Ο στενότατος συνεργάτης του Δήμου Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου,  ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΆ στο σύζυγο μου Γρηγόρη Γκουντάρα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου..

Συγκεκριμένα κινήθηκε απειλητικά προς εκείνον,κολλώντας το πρόσωπό του στο πρόσωπο του συζύγου μου, πιάνοντας τον ταυτόχρονα από τα πλευρά..Ευτυχώς,που ο σύζυγος μου μιας και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απεριόριστα κάθε ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΣΩΜΑΤΙΚΉΣ ΒΊΑΣ αντέδρασε ήρεμα, στην πρωτοφανή αυτη προσπάθεια πρόκλησης του ΤΡΑΜΠΟΎΚΟΥ συνεργάτη και με τη μεσολάβηση του παριστάμενου κόσμου τον απομάκρυναν,αποφεύγοντας τα χειρότερα…

Εκεινος βέβαια συνέχισε εν εξάλλω να φωνάζει,εξαπολύοντας λεκτικές ύβρεις προς εμένα και το συζυγο μου..

Είναι καθαρά θέμα της ψύχραιμης αντίδρασης του Γρηγόρη,που δεν εξελίχθηκαν χειρότερα τα πράγματα..

Βρε πάτε καλά?

ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΊΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ?

Η αιτία ήταν η δική μου αποκάλυψη στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι συγγενής ά βαθμού της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου,που πολύ συχνά κουνά σε όλους το δάχτυλο περι ηθικής,κατέχει διπλή θέση τόσο στο Δήμο Σαρωνικού όσο και σε όμορρο Δήμο,Χωρίς να έχει πάρει το πτυχίο της,

στερώντας τη έτσι από δύο συνανθρώπους μας που ενδεχομένως θα την είχαν περισσότερη ανάγκη,αφού όπως παραδέχτηκε και η ίδια, θα μπορούσε να κάθεται( μιας και ο μπαμπάς της έχει πολλά χρήματα).

Αντί λοιπόν,να ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που εκμεταλλευόμενοι κάποιοι τη θέση μας, δημιουργούμε διπλοθεσίτες με ωραιότατους μισθούς(χωρίς τα τυπικά προσόντα),προβαίνουμε σε επίθεση ζητώντας και τα ρέστα.. Το νομιμοφανές  δεν είναι και Ηθικό..

Ε λοιπόν ΟΧΙ Κύριοι..

Θα σας το ξαναπώ.. την αλήθεια δεν θα σταματήσω να τη λέω ποτέ.. Όσο και αν σας πονάει..Όσο και αν προσπαθείτε με τραμπουκισμούς σωματικούς και λεκτικούς,να μου φράξετε το στόμα..

Καταδικάζω απερίφραστα την κίνηση του στενότατου  και σε θέση κλειδί στο Δήμο συνεργάτη του Δημάρχου και ΖΗΤΏ ΑΠΌ ΕΚΕΊΝΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΉ ΤΟΎ..

Ντροπή..

Ντροπή..

Ντροπή..

ΑΠΟΠΟΜΠΉ ΤΩΡΑ..

Και αργήσατε ήδη..».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναταλί Κάκκαβα (@n.kakkava)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *