Σαρώνει τη Βόρεια Ελλάδα ο Γιώργος Αυτιάς και κάνει θραύση εν όψει των ευρωεκλογών – Σίγουρη θεωρείται η εκλογή του – Αποκλειστικές φωτογραφίες του Oknews από την περιοδεία του στις Σέρρες

Ο Γιώργος Αυτιάς αποφάσισε να αφήσει την τεράστια δημοσιογραφική του καριέρα και να ριχτεί στον πολιτικό στίβο μάχης. Ο σπουδαίος δημοσιογράφος αποφάσισε να συστρατευτεί με τη ΝΔ και να είναι υποψήφιος του κόμματος στις επικείμενες ευρωεκλογές.


Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Γιώργος Αυτιάς σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σαρώνει την Βόρεια Ελλάδα και ο κόσμος εκεί τον υποδέχτηκε με τεράστια αγάπη.

Ο Γιώργος Αυτιάς γνωρίζει την αποθέωση, ο κόσμος του δείχνει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του, αλλά δείχνει και με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η εκλογή του είναι σίγουρη.

Ο Γιώργος Αυτιάς έχει δείξει σε όλα τα χρόνια της μακράς καριέρας του στη δημοσιογραφία ότι είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες, ότι αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και προσπαθούσε πάντα να τα αναδείξει για να βρεθούν λύσεις.

Το ίδιο θέλει να κάνει και ως πολιτικός. Ο κόσμος επίσης τον θεωρεί δικό του άνθρωπο και του το δείχνει αυτό. Το έδειξε και στην περιοδεία που έκανε στις Σέρρες, από την οποία το Oknews.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες, που δείχνουν την θερμή υποδοχή που έκαναν οι Σερραίοι στον Γιώργο Αυτιά.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *