«Βόμβα» Αταμάν: Κάνει λόγο για μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο «TRT Spor» κι αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Λορένζο Μπράουν, τον οποία επιθυμούσε διακαώς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμα μία κίνηση, που θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.


Συγκεκριμένα ο κόουτς των “πρασίνων” έριξε τη «βόμβα» του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα μια πολύ σημαντική μεταγραφή… Επιτρέψτε μου να κρατήσω το όνομά του!».

Παράλληλα, μίλησε και για την ιστορική σεζόν του «Επτάστερου», αλλά και για το μήνυμα που δέχθηκε από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτό που κάναμε στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο πράγμα. Πηγαίνετε και βάλτε την Μπαρτσελόνα να παίξει τον τελικό… Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 17ος την περασμένη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε 6 πρωταθλήματα EuroLeague, αλλά οι Έλληνες λένε ότι αυτή η σεζόν είναι ιστορική. Δύο ημέρες μετά την Ευρωλίγκα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου τηλεφώνησε και με συνεχάρη λέγοντάς μου: “Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε εδώ συνέβαλε πολύ στην αδελφότητα του τουρκοελληνικού λαού”»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *