Μυστήριο με Κέντρικ Ναν: Κάποια σενάρια λένε ότι συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Κάποια άλλα λένε ότι η σύζυγός του πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για εξύβριση και ο παίκτης πήγε απλά στο τμήμα να καταθέσει


Ο σούπερ σταρ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν βρίσκεται στο μέσο μια μυστήριας ιστορίας για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.


Κάποια σενάρια ανέφεραν ότι ο Αμερικανός γκαρντ εξύβρισε την γυναίκα του, εκείνη τον κατήγγειλε, ο παίκτης συνελήφθη για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή ην γυναίκα του Ναν δεν επιθυμούσε να κάνει μήνυση.

Για το περιστατικό όμως, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και σύμφωνα με πληροφορίες διέταξε την σύλληψή του και ζήτησε να κινηθεί κανονικά η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Τ0 άλλο σενάριο που κυκλοφόρησε ανέφερε ότι ο παίκτης είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τη γυναίκα του πήγε στο τμήμα να καταθέσει και έφυγε από εκεί χωρίς να κινηθεί καμία διαδικασία. Και μάλιστα αυτή την ώρα είναι στον οδοντίατρο, διότι έχασε τρία δόντια από ένα χτύπημα στον χθεσινό 5ο και τελευταίο τελικό με τον Ολυμπιακό, όπου οι πράσινοι πήραν τη νίκη και κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *