H ξεχωριστή ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την πρώτη εισαγωγή φαρμάκου που βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν την σπάνια ασθένεια Αταξία του Φρίντριχ: «Πάντα στο πλευρό των ασθενών»

Έγινε στην Ελλάδα η πρώτη εισαγωγή φαρμάκου που βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν την σπάνια ασθένεια Αταξία του Φρίντριχ και ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στο όλο θέμα με μια ξεχωριστή ανάρτηση στις σελίδες τους στα social media.


Ο υπουργός Υγείας θυμήθηκε τη συνάντηση που είχε με τον Ελληνικό Σύλλογο των Ασθενών με την Αταξία του Φρίντριχ. Οι ασθενείς του είχαν ζητήσει να έρθει στην Ελλάδα μια νέα θαυματουργή θεραπεία και σήμερα έγινε στην Ελλάδα η πρώτη εισαγωγή του εν λόγω φαρμάκου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε στην ανάρτησή του στλένοντας μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας: «Πάντα στο πλευρό των ασθενών».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

22 Ιανουαρίου είχα με τον Ελληνικό Σύλλογο των Ασθενών, με μία σπάνια ασθένεια, που ονομάζεται «Αταξία του Φρίντριχ» συνάντηση. Μου ζήτησαν να μπορέσουν να λάβουν στην Ελλάδα μια νέα θαυματουργή θεραπεία για την ασθένεια τους. https://iatronet.gr/article/122231/synanthsh-ellhnikoy-syllogoy-gia-thn-ataxia-toy-frintrih-me-ton-ypoyrgo-ygeias-adoni-georgiadh σήμερα έγινε η πρώτη εισαγωγή του Φαρμάκου στην Ελλάδα. Πάντα στο πλευρό των ασθενών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *