Ξέσπασμα Νίκου Αποστολόπουλου: «Είναι τέρας το My Style Rocks – Η Κατερίνα Καραβάτου βαδίζει στα χειρότερα»

Ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος έσυρε τα εξ αμάξης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ My Style Rocks την οποία χαρακτήρισε «τέρας» και ευχήθηκε να «παγώσει για πάντα», ενώ έριξε βολές και κατά της παρουσιάστριας του παιχνιδιού μόδας, Κατερίνα Καραβάτου για την οποία είπε ότι «βαδίζει στα χειρότερα» μετά απ’ αυτό.


«Μακάρι να παγώσει για πάντα το My Style Rocks, είναι ένα τέρας. Η Κατερίνα Καραβάτου δυστυχώς μετά από αυτό βαδίζει στα χειρότερα. Θα τη συμβούλευα να κάνει ό,τι πρέπει για να είναι καλά στα οικονομικά της», ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος για την εκπομπή του ΣΚΑΪ και την παρουσιάστριά του.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έκανε αναφορά και στο TV Queen και την Φαίη Σκορδά.

«Δεν ξέρω τι είναι το TV Queen αλλά πιστεύω ότι Ελληνίδες παρουσιάστριες έχουν βγει και από χειρότερα. Καλά θα κάνει η Φαίη Σκορδά αν γυρίσει στο πρωινό του MEGA, της το είχα πει και πριν πάει στον ΣΚΑΪ», απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις ο γνωστός σχεδιαστής.

«Είμαστε σε περίοδο φουλ, γάμοι ατελείωτοι, πρόβες, κοστούμια. Ζούμε μια τρέλα. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος η βάφτιση του μωρού του Ντάνου, δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Να τον έχει η Δήμητρα (τον Ντάνο) και να τον χαίρεται», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Νίκος Αποστολόπουλος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *