Xαβιέ Μπαρδέμ: Η Πενέλοπε Κρουζ τον φωτογράφισε γυμνό στο ντους – Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για το πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο τους


Ο Xαβιέ Μπαρδέμ πόζαρε γυμνός στο ντους για την σύζυγό του, Πενέλοπε Κρουζ, και κόσμησε το εξώφυλλο του «The Gentleman’s Journal», στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό.


Ο 55χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στο πώς γνωρίστηκαν με την σύζυγο του για πρώτη φορά και άρχισαν να βγαίνουν έπειτα από 17 χρόνια, μετά την επανασύνδεσή τους στα γυρίσματα της ταινίας «Vicky Cristina Barcelona», το 2008. Δύο χρόνια αργότερα, το 2010, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

«Ήταν 17 ετών και εγώ 22. Ήταν η πρώτη της ταινία, μια από τις πρώτες μου ταινίες. Μια μεγάλη ταινία. Γνωριστήκαμε στη δοκιμή των ρούχων, όπου κοιταχτήκαμε και υποθέτω ότι κάτι συνέβη. Κάτι που δεν έχει καμία εξήγηση και ξεπερνά τη λογική και εξήγηση», διηγήθηκε ο ηθοποιός για την πρώτη τους συνάντηση.

Συνέχισε, λέγοντας ότι ενώ δεν έγινε κάτι ρομαντικό μεταξύ τους εκείνη την περίοδο και ξανασυναντήθηκαν για το «Vicky Cristina Barcelona», το οποίο χάρισε στην Κρουζ το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. «Συνειδητοποιήσαμε ότι το συναίσθημα ήταν ακόμα ζωντανό. Πολύ ζωντανό. Προς έκπληξή μας!», είπε ο Μπαρδέμ και πρόσθεσε:

«Αλλά έτυχε να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι εκείνη τη στιγμή, οπότε φυσικά συνέβη αυτό που έπρεπε να συμβεί – δύο άνθρωποι επανασυνδέθηκαν επειδή μοιράστηκαν τόνους πραγμάτων, πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν. Αλλά μοιραστήκαμε επίσης ότι γνωρίσαμε και μάθαμε ο ένας τον άλλον πριν από όλον αυτόν τον θόρυβο, πριν από την επιτυχία και πριν μας δει κανείς με διαφορετικά μάτια εξαιτίας αυτού που ήμασταν τώρα, αυτού που είχαμε γίνει».


«Και αυτό είναι μια σημαντική βάση, το να βασίζεσαι σε κάποιον επειδή τον ξέρεις πραγματικά και σε ξέρει πραγματικά. Εσύ με βλέπεις, εγώ σε βλέπω. Αυτό είναι σημαντικό», σημείωσε.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 13χρονο Λέο και την 11χρονη Λούνα και είπε επίσης στο δημοσίευμα ότι έχει μάθει να αποδέχεται τα «ελαττώματά» του όταν πρόκειται για την πατρότητα.

«Έχω ελαττώματα. Έχω άπειρα ελαττώματα και πράγματα που πρέπει να διορθωθούν όσον αφορά εμένα ως άνθρωπο. Αλλά το να μπορείς να εκπαιδεύσεις κάποιον είναι η πιο σημαντική ευθύνη που θα έχεις ποτέ», ανέφερε.

«Βοηθάς να καθοδηγήσεις, να διαμορφώσεις κάποιον, και πώς μπορείς να το κάνεις αυτό αν δεν εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου; Αν δεν αξιολογήσεις πραγματικά ποιος είσαι ως άνθρωπος; Ποιος είσαι εσύ; Και τι έχεις πετύχει; Ποια είναι τα ελαττώματά μας; Ποιες είναι οι αρετές μας; Επειδή όλοι πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αρετές μας, να δώσουμε προσοχή στις αρετές μας. Αλλά πρέπει πραγματικά να δώσουμε προσοχή στα ελαττώματά μας», κατέληξε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *