Βασίλειος Κωστέτσος: Ξανά στο νοσοκομείο ο σχεδιαστής – «Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι»


Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, και μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram την περιπέτεια της νοσηλείας του.


Αυτή τη φορά, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ανέβασε σε story μια φωτογραφία του, που είναι πρησμένος και έπειτα ανήρτησε στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο, όπου είναι ξαπλωμένος με ορό στο κρεβάτι.

«Στον δρόμο για το νοσοκομείο! Ξανά μανά, που λέει και η Βίσση! Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι!», έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του στα stories του Instagram, ενώ όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, σχολίασε δηκτικά: «Φαντάσου και να μην ήμουν το “τυχερό” ζώδιο του μήνα…».

Στη συνέχεια ο Βασίλειος Κωστέτσος ενημέρωσε ότι του έδωσαν ενδοφλέβια αντιβίωση, και πήρε εξιτήριο. «Ελπίζω να τελείωσε εδώ!», πρόσθεσε.

«Τελικά τι; Συνωμοσιολογία εμβολίων; Η κόκκινη σκόνη που αναπνεύσαμε όλοι; Τα υπολείμματα απόβλητα βομβών από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή που ταξίδεψαν με τη σκόνη; Η απανωτή ασφυχτική ζέστη που είναι σε συνέχεια και κρατά ακράδαντη; Εγώ δεν θυμάμαι τέτοιο καλοκαίρι ποτέ! Ούτε τόσες αλλεργίες -θανάτους και αυτοάνοσα που συμβαίνουν καθημερινά!», διερωτήθηκε αργότερα ο σχεδιαστής μόδας σε νέο του story το βράδυ της Τρίτης.


Τα ξημερώματα του Σαββάτου, 20/07, ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και μάλιστα στα έκτακτα περιστατικά, με τον ίδιο να επανέρχεται με νέο story του την ίδια ημέρα, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «Όλα καλά. Ευτυχώς δεν ήταν αυτό που φοβόμουν», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *