Βανδή και Μπισμπίκης ποζάρουν αγκαλιά και πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε παραλία της Κρήτης – «Σε αγαπώ κορίτσι μου»


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτές τις μέρες απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους στην Κρήτη, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.


Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, μοιράστηκε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, από την επίσκεψή τους στην παραλία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Δέσποινα Βανδή ποζάρει στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ είναι και οι δύο ξαπλωμένοι σε μια πετσέτα στην άμμο, ενώ στα επόμενα δύο στιγμιότυπα κάνει γκριμάτσες, την ώρα που ο αγαπημένος της φαίνεται να ποζάρει χαλαρός στο πλάι της.

«Αγαπάμε την Κρητη και οι δύο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον Άγιο-Γιωργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)


 

Βασίλης Μπισμπίκης: «Σε αγαπώ κορίτσι μου», έγραψε στη Δέσποινα Βανδή

Με την σειρά του και ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές τους στην Κρήτη.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας να απολαμβάνει τη βραδινή θέα της θάλασσας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εξέφρασε την αγάπη του προς το πρόσωπο της.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε στην φωτογραφία: «Σε αγαπώ κορίτσι μου».

Σε επόμενο στιγμιότυπο μοιράστηκε μόνο την θέα από το τραπέζι τους και έγραψε: «Μόνο Κρήτη».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *