Τροχαίο με ηλεκτρικό ποδήλατο για τον 20χρονο γιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι


Ο 20χρονος γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Παξ Τζολί-Πιτ, είχε ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με το TMZ, ο Παξ οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο στη λεωφόρο Λος Φελίζ, σε ώρα αιχμής, όταν καθώς πλησίαζε στο κόκκινο φανάρι, χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, που σταμάτησε στη διασταύρωση.

Ο οδηγός του αυτοκίνητου κατέβηκε από το όχημά του για να ελέγξει τον Παξ, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν φορούσε κράνος τη στιγμή του ατυχήματος.

Αστυνομία και ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως ο νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι, έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Αρχικά, υπήρχε φόβος ότι ο Παξ μπορεί να είχε εσωτερική αιμορραγία, οπότε τον μετέφεραν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.


Αν και δεν είναι σαφές πού ακριβώς συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο δήλωσαν ότι παραπονέθηκε για πόνο και στο ισχίο του και είπαν ότι φαίνεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη σύγκρουση.

Πηγές δήλωσαν αργότερα στο TMZ ότι ο Παξ ήταν σε σταθερή κατάσταση μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, αν και η πλήρης έκταση των τραυμάτων του δεν είναι ακόμη σαφής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *