Τροχαίο ατύχημα για τον Άκη Σακελλαρίου – «Δεν με είδε καν ο οδηγός του λεωφορείου»


Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη με την μοτοσικλέτα του, ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.


Όπως είπε ο ηθοποιός σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό», το ατύχημα έγινε στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Μετς, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο.

«Δεν με είδε καν ο οδηγός του λεωφορείου», δήλωσε ο Άκης Σακελλαρίου, λέγοντας ότι έχει σπάσει το πόδι του και πως αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

Λόγω του τροχαίου αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας, θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου στο Κορωπί, στην οποία πρωταγωνιστεί. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και την ανακοίνωση του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Έκτακτη ανακοίνωση – Λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση Ικέτιδες του Αισχύλου, αναβάλλεται. Όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές της παράστασης, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον ταλαντούχο ηθοποιό ταχεία ανάρρωση».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *