Θοδωρής Μαραντίνης: «Εχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου, πολύ περίεργο κλίμα»

Στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τους δύο γιους του, αλλά και για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου.


«Πλέον αυτό που ψάχνω σ’ έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Στη φάση και την ηλικία που είμαι, αυτό είναι το Α και το Ω για μια καλή σχέση. Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Αρχικά, για να φτάσει μια σχέση μου στα παιδιά μου πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει. Αν το συνδυάσεις και με τη δουλειά που κάνουμε, όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος, γιατί μεγεθύνεται λίγο. Λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Επειδή έχουν ανοίξει πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία και δεν θέλω να γίνει με το ζόρι και κάτω υπό λάθος συνθήκες, για εμένα είναι ένα θέμα περίεργο και λίγο δευτερεύον. Ωστόσο, ποτέ δεν λέμε ποτέ» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα και για μένα γιατί δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα, με τη λογική του ότι προσπαθώ να τακτοποιήσω διάφορες άλλες πτυχές της ζωής μου και ίσως λίγο εσκεμμένα και συνειδητά αυτό το ‘χω αφήσει λίγο εκτός. Έχουν ανοίξει αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά πιο πριν στην υγεία η ξέρεις δεν έχω μυαλό», συμπλήρωσε.

Για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Έχω περάσει πολύ όμορφα και καταπληκτικά με άτομα που μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές αλλά για να πάει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για εμένα. Προσπαθώ να ρυθμίσω τη δουλειά μου, έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου. Πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες, οπότε τρέχω, μεγαλώνουν, είναι στην εφηβεία. Το βάρος μου είναι εκεί. Νομικά δεν έχουμε συνεπιμέλεια δεν έχουμε, έχουμε έναν τρόπο πρακτικά. Έχω 3,5 μέρες την εβδομάδα τα παιδιά, τρία βράδια, τα μισά Χριστούγεννα και το μισό Πάσχα».

«Μέσα από αυτό μπήκε η προτεραιότητα στα παιδιά μου, έχοντας αρκετό χρόνο μαζί τους και σε όλη τη δύσκολη φάση που περάσαμε, να μπορέσω να είναι όσο γίνεται ανώδυνο για αυτούς. Μπορεί ν’ ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές για να μη χάσω χρόνο από τα παιδιά μου. Μπορεί να μου στοιχίζει στη δουλειά μου, αλλά δεν με νοιάζει. Σε όλα τα παιδιά, ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο. Όπως και σε άλλα παιδιά που δεν χωρίζουν οι γονείς τους και έπρεπε να χωρίσουν. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη», είπε σε άλλο σημείο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *