Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση Λύτρα: «Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση»


Ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, αλλά και στο δικό του περιστατικό με τη Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».


Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, ο Απόστολος Λύτρας μπορεί να έχασε το δίκιο του στην υπόθεση με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, ενώ για τη δική του περίπτωση, είπε πως είναι στημένη και πως η αλήθεια θα αποδειχθεί.

«Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί», σχολίασε ο Θέμης Αδαμαντίδης και πρόσθεσε:

«Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε. Όχι στο αποτέλεσμα. Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;».

Τέλος, αναφέρθηκε στο δικό του περιστατικό βίας με τη Βαρβάρα Κίρκη. «Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Δεν μπορούσα να πάρω στα χέρια μου τα κλειδιά μου, του αυτοκινήτου μου. Στο περιστατικό με τη Βαρβάρα μπήκε πολύ “σάλτσα” μέσα. Ήταν στημένο γιατί βρέθηκε και υλικό. Έδειξε το υλικό να χτυπάω εγώ καμιά μούρη;», είπε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *