Τέρης Χρυσός: Ο Γολγοθάς του δημοφιλή τραγουδιστή – Βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από ατύχημα μέσα στο σπίτι του


Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο δημοφιλής τραγουδιστής, Τέρης Χρυσός. Ο γνωστός καλλιτέχνης εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τελευταία υπέστη ατύχημα μέσα στο σπίτι του με αποτέλεσμα να ειναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του.


Ο φίλος του τραγουδιστή, Αντρέας Κουβελογιάννης αποκάλυψε μέσω μια ανάρτησης στα social media, ότι ο Τέρης Χρυσός βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι του εδώ και 10 μέρες λόγω ενός ατυχήματος και συγκεκριμένα μετά από πτώση που είχε στο σπίτι του.

Στην ανάρτησή του ο Αντρέας Κεφαλογιάννης έγραψε: «Δεν τον έφταναν τα προβλήματα που πέρασε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πέσιμο στο σπίτι του, που γλίτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, – αν είναι σωστές οι διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε- αλλά θέλει καιρό να παραμείνει ακίνητος για να αποφεύγει τους πόνους.

Κάποιος πρέπει να σκεφτεί, και να εκτιμήσουμε σε μια ειδική βραδιά τους εναπομείναντες σπουδαίους διασκεδαστές της περασμένης όμορφης εποχής».

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ο Τέρης Χρυσός είχε κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *