Τέιλορ Σουίφτ: Η selfie με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά του στα καμαρίνια της συναυλίας της στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πόζαρε για μια φωτογραφία με την Αμερικανίδα αστέρα της μουσικής Τέιλορ Σουίφτ και δύο από τα παιδιά του -την Σάρλοτ και τον Τζορτζ– στη συναυλία που πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο Λονδίνο η καλλιτέχνης στο πλαίσιο της περιοδείας της.


Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media του Παλατιού του Κένσινγκτον με τη λεζάντα «Σε ευχαριστούμε Τέιλορ Σουίφτ για μια υπέροχη βραδιά!» εμφανίζει χαμογελαστό τον Ουίλιαμ καθώς η Σουίφτ βγάζει μια σέλφι με τον ίδιο και τα παιδιά του.

Σημειώνεται ότι ο Ουίλιαμ γιόρτασε χθες, Παρασκευή, τα 42α γενέθλιά του.

Με την σειρά της και η Τέιλορ Σουίφτ δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τους γαλαζοαίματους και τον σύντροφό της Τράβις Κέλσι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με την ανάρτηση αυτή, ευχήθηκε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ για τα γενέθλιά του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χρόνια πολλά m8! Τα σόου του Λονδίνου ξεκίνησαν υπέροχα 🇬 🇧🇺🇸🤝».


 

Ενόψει της πρώτης από τις οκτώ συναυλίες της στο στάδιο του Webley στο Λονδίνο, οι αρχές της πρωτεύουσας τύπωσαν μια ειδική έκδοση του χαρακτηριστικού χάρτη του μετρό του Λονδίνου για να σηματοδοτήσουν το γεγονός, ενώ η τελετή της αλλαγής της φρουράς στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ φιλοξένησε μια εκδοχή ενός από τα τραγούδια της που απέδωσε μια στρατιωτική μπάντα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *