Συγκλονισμένος ο Πάνος Ιωαννίδης από τον θάνατο του πρώην παίκτη του Masterchef Διονύση Πρώιου: Δεν υπάρχουν λόγια – Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί»


Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στον θάνατο του πρώην παίκτη του «Masterchef», Διονύση Πρώιο σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.


Για τα γυρίσματα του νέου «Masterchef», ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε: «Όπου να ‘ναι ξεκινάμε. Οσονούπω. Αυτό που θα έρθει είναι σίγουρα εξαιρετικό, όπως κάθε χρονιά, και ακόμα εξαιρετικότερο. Κανονικά ναι ίδιο team, ίδιο team. Περιμένουμε τον Λεό να τελειώσει τα γυρίσματα [σ.σ. της “Φάρμας”] και να ξεκινήσουμε εμείς τα δικά μας».

Αναφορικά, με την παρουσίαση της «Φάρμας» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο σεφ τόνισε με χιουμοριστικό τρόπο : «Ο Λεό είναι 4 επί 4, κολλάει παντού».

Για το γεγονός ότι Σωτήρης Κοντιζάς αποχώρησε από τρία μαγαζιά που διηύθυνε, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Αυτά συμβαίνουν, bussiness is bussiness και πάμε παρακάτω. Η εστίαση γενικότερα περνάει αρκετά χρόνια τώρα κρίση και κάθε χρόνο είναι και χειρότερα, γιατί στην εστίαση δυστυχώς δεν βοηθάει κανείς. Ίσα-ίσα είναι ο εύκολος τρόπος να μαζέψουν κάποιοι λεφτά».

Τέλος, όσον αφορά στον θάνατο του Διονύση Πρώιου σε ατύχημα με μηχανή, ο κριτής του μαγειρικού ριάλιτι απάντησε: «Στενoχωρήθηκα πάρα, πάρα πολύ, στεναχωρήθηκα πάρα, πάρα πολύ. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, σίγουρα, και τι να πω… Δεν υπάρχουν λόγια καθόλου. Νομίζω ότι στεναχωρηθήκαμε όλοι».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *