Survivor – Νεφισέ: Μίλησα με τους δικούς μου για τον Φάνη, ρωτάνε αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα

Ένα ειδύλλιο που θυμίζει την σειρά «Τα σύνορα της Αγάπης» γεννήθηκε στο Survivor ανάμεσα στην παίκτρια του Survivor All Star της Τουρκίας, Νεφισέ και τον Φάνη Μπολέτση.


Οι δυο τους φαίνεται να έχουν έρθει κοντά και η Τουρκάλα παίκτρια είπε μάλιστα, στο επεισόδιο της Τρίτης 4 Ιουνίου, ότι στο έπαθλο επικοινωνίας μίλησε με την οικογένειά της, η οποία τη ρώτησε για τον Έλληνα παίκτη των Μπλε.

«Μίλησα με τους δικούς μου στο έπαθλο επικοινωνίας. Τους αρέσει που έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Φάνη. Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα και είπαν ότι αυτό δεν γίνεται. Τους είπα ότι δεν θα πάω εγώ, εκείνος θα έρθει», είπε αρχικά η Νεφισέ στον Γιώργο Λιανό.

«Στεναχωριέμαι που εδώ και τρεις μέρες δεν παίζω με τους Έλληνες. Δεν βλέπω τον Φάνη μου. Σήμερα ήρθα εδώ, θέλω να δω τι θα μου πει αν μου μιλήσει. Το μόνο καλό είναι ότι ήρθα να δω τον Φάνη» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Φάνης Μπολέτσης, είπε: «Εγώ να ευχηθώ περαστικά. Προφανώς, με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν έχω την έγκριση των γονιών της Νεφισέ. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Την ευχαριστώ για την μπαντάνα που μου έστειλε χθες, την έχω μαζί μου. Νομίζω ότι έπεται συνέχεια».


«Έχω περιέργεια τι θα μου πει. Δεν ξέρω αν είναι ελεύθερος ή αν είναι παντρεμένος. Θα μου πει και αναλόγως θα πράξω» πρόσθεσε τέλος, η Νεφισέ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *