Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη – «Έδωσε» τον Μάριο η Ελευθερία


Με την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Πέμπτης του Survivor All Star.


Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε για τους Κόκκινους το έντονα φορτισμένο συμβούλιο της Πέμπτης, οι οποίοι ηττήθηκαν για ένα ακόμα αγώνισμα.

Τις τελευταίες 16 ημέρες οι Διάσημοι δεν έχουν φάει, γιατί δεν τους έχουν αφήσει οι Μαχητές και έτσι εκτός από τις μεταξύ τους κόντρες καλούνται να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της πείνας.

«Πραγματικά δεν ξέρω με τι δυνάμεις θα πάμε στο έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε πολύ καιρό. Πέφτουμε ένας – ένας σαν τα κοτόπουλα. Δεν μας παίρνει να το χάσουμε κι άλλη φορά. Σκέφτομαι τα ματσαρίσματα και το τι θα συμβεί. Οι μισοί βλέπουν μαυρίλες, οι άλλοι μισοί ζαλίζονται, πονάει όλο μας το σώμα από το χθεσινό αγώνισμα», δήλωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Σοκ προκάλεσε ξανά η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία σε διάλογό της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε πάλι παράπονα και αυτή τη φορά, ξεσπάθωσε για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη κατηγορώντας τον, έμμεσα, πως εκείνος την ώθησε να μιλήσει στον Στάθη Σχίζα που αποχώρησε οικειοθελώς.


Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού με την Ελευθερία Ελευθερίου να ζητάει από τον Γιώργο Λιανό να μην πάρει μέρος γιατί δεν ένιωθε καλά.

«Γιώργο, η διάθεση μου είναι μια χαρά αν εξαιρέσουμε πως έχω ένα θέμα υγείας σήμερα. Μόνο αυτό. Ίσως, να είναι ο τελευταίος μου αγώνας αλλά θα χαιρόμουν πάρα πολύ να κερδίζαμε σήμερα γιατί υπάρχουν τρεις υποψήφιοι στην ομάδα μας οπότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει ένας από την κόκκινη ομάδα και θα ήθελα να δω την ομάδα να κάθεται σήμερα όλη μαζί και να τρώει», είπε η 33χρονη τραγουδίστρια με τον παρουσιαστή του Survivor να ενημερώνεται από τον γιατρό πως μπορεί να αγωνιστεί κανονικά και να τονίζει πως οι Μπλε θα κερδίσουν «πέναλτι».

Τελικά, την νίκη κατέκτησαν οι Μαχητές με 10-9 και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού.

Επεισοδιακό ήταν ξανά το συμβούλιο του νησιού, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στους συμπαίκτες της για όσα έγιναν. Η παίκτρια μπροστά σε όλους αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος ευθύνεται ουσιαστικά για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα καθώς εκείνος την έβαλε να του μιλήσει.

«Έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους άλλους εδώ μέσα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν έλεγα στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε στο συμβούλιο και συνέχισε: «Είμαι πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχω μέρος ευθύνης για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξη τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε», είπε η τραγουδίστρια και έβγαλε τον Μάριο στη… σέντρα λέγοντας ότι αυτός την παρότρυνε.

«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ τι φταίω; Εγώ δεν γνώριζα αν αυτά που είπες είναι αλήθεια ή ψέματα. Εγώ φταίω για αυτά που είπες στον Στάθη; Και γιατί δεν πήγα εγώ να το κάνω; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα», απάντησε ο Μάριος στις κατηγορίες της Ελευθερίας.

Νωρίτερα, η Ελευθερία είχε πει για τον Μάριο Πρίαμο ότι «όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, «καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα» μου είπε. Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω».

Στη συνέχεια οι τέσσερις υποψήφιοι απευθύνθηκαν στον κόσμο, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αυτός που αποχωρεί είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *