Σελένα Γκόμεζ: «Ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό» – Αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά


Η Σελένα Γκόμεζ, σε συνέντευξή που παραχώρησε πρόσφατα στο Vanity Fair, αποκάλυψε ότι «δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδιά».


«Δεν το έχω πει ποτέ αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά», δήλωσε.

«Δυστυχώς… έχω πολλά ιατρικά θέματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη δική μου ζωή και τη ζωή του μωρού», εξήγησε η 32χρονη ηθοποιός στο Vanity Fair.

«Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό», είπε χαρακτηριστικά η Σελένα Γκόμεζ, η οποία διαγνώστηκε με λύκο το 2013 και έκανε μεταμόσχευση νεφρού το 2017.

«Δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το φανταζόμουν», συμπλήρωσε για τη μητρότητα. «Νόμιζα ότι θα συνέβαινε με τον τρόπο που συμβαίνει σε όλους».


Η Γκόμεζ έχει συμφιλιωθεί με αυτό και δήλωσε στο Vanity Fair για το αν θα γίνει κάποια στιγμή γονιός: «Δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το φανταζόμουν. Νόμιζα ότι θα συνέβαινε με τον τρόπο που συμβαίνει για όλους. [Αλλά] είμαι σε πολύ καλύτερη θέση με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της παρένθετης μητρότητας ή της υιοθεσίας, που είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα».

«Με έκανε να είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους που υπάρχουν και για τους ανθρώπους που πεθαίνουν να γίνουν μητέρες. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα είναι αυτό το ταξίδι, αλλά θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου», πρόσθεσε.

Η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» βρίσκεται σε σχέση με τον 36χρονο μουσικό, Μπένι Μπλάνκο, από τον Ιούλιο του 2023.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *