Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τη μεταμόρφωσή του στη «Φάλαινα»: Πρακτικά έχει μία δυσκολία – Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος


Η θεατρική παράσταση «Φάλαινα» έκανε πρεμιέρα και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, κατέχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μίλησε για την εμπειρία του στην εκπομπή «Breakfast@Star».


Ειδικότερα, ο  γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη sold out πρεμιέρα και την επιθυμία του να ζει σε μια κοινωνία, όπου οι άνθρωποι βοηθούν περισσότερο ο ένας τον άλλο.

Για τη μεταμόρφωσή του στον ρόλο, τόνισε τη δυσκολία της διαδικασίας, αλλά και το συναισθηματικό βάρος που φέρει ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει.

«Δόξα τω Θεώ που ήταν sold out η πρεμιέρα -γι’ αυτό που ονειρευτήκαμε- για το υπέροχό μας έργο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βοηθούν ο ένας τον άλλο. Τουλάχιστον αυτοί που το κάνουν, το κάνουν με έναν αλτρουισμό και χαίρομαι. Εύχομαι η κοινωνία μας να μπορούσε να αλλάξει για να μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Όσον αφορά την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του για τον ρόλο, ανέφερε: «Η μεταμόρφωσή μου πρακτικά έχει μία δυσκολία, γιατί χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος. Το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας είναι πολύ σημαντικό, αυτό είναι ακόμα -μη υποφερτό- μέσα μου, συναισθηματικά, αλλά είναι μια πολύ ωραία ιστορία. Την πρώτη φορά που με είδα στον καθρέφτη μετά τη μεταμφίεση ξαφνιάστηκα αλλά περισσότερο συγκινήθηκα, γιατί είναι δύσκολο να φαντάζεσαι ότι ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο τέρμα για την αγάπη, με έναν τέτοιο τρόπο».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *