Περιπέτεια υγείας για τον Νίκο Μουτσινά: Νοσηλεύτηκε με θρόμβωση στο στομάχι – Το «ευχαριστώ» του μετά το εξιτήριο


Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Μουτσινάς, την οποία όμως την ξεπέρασε και πλέον είναι καλά, όπως ομολόγησε ο ίδιος.


Ειδικότερα, ο παρουσιαστής έκανε μια εμφάνιση στα social media το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, λέγοντας το μεγάλο «ευχαριστώ» για τα περαστικά που δέχτηκε μαζί με τη φροντίδα των γιατρών.

Ειδικότερα, στο story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο παρουσιαστής θέλησε να πει ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τα περαστικά που δέχτηκε και στους γιατρούς και το νοσοκομειακό προσωπικό για την περίθαλψη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας, όλα είναι μια χαρά τώρα και θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο ΥΓΕΙΑ που με προσέξανε λες και ήμουν συγγενείς τους. Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε χαμό», αναφέρει ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος προετοιμάζεται για την τηλεοπτική του επιστροφή.

Ο γνωστός παρουσιαστής όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso παρέμεινε στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίασε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και γαστρεντερολογικά προβλήματα ευερέθιστου εντέρου, με τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να μπει στο νοσοκομείο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *