Πάνος Μουζουράκης: «Δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση, αλλά με το Nemo στη Eurovision…»

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όσα δε λέμε» με την Άννα Δρούζα το βράδυ της Δευτέρας, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων για την σεξουαλική απελευθέρωση με αναφορά στην Eurovision.


«Νομίζω ότι έχω γίνει συντηρητικός. Όταν διάβασα για το Nemo στην Eurovision. Εκεί είπα “α, προσπαθούν να…”. Δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση. Όταν το σύστημα στηρίζει κάτι, εγώ αρχίζω και υποψιάζομαι ότι για να γίνεται αυτό το πράγμα κάποιον συμφέρει και δεν είναι για το καλό της ανθρωπότητας, γιατί είμαι αντισυστημικός» είπε ο τραγουδιστής.

«Όταν τα παντελόνια ήταν σκισμένα επειδή υπήρχε μία εργατική τάξη που δεν μπορούσε να αγοράσει δεύτερο παντελόνι και αυτό το σκισμένο παντελόνι αντιπροσώπευε κάτι, όταν η επανάσταση γίνεται μόδα, έσκισε τα παντελόνια και στα πουλούσε ακόμη πιο ακριβά. Και ξαφνικά όλοι γίνονται woke… νομίζεις ότι… γιατί η μόδα ξεπερνιέται αλλά η επανάσταση πιο δύσκολα καταπνίγεται», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις σχέσεις δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το να πέσω κάτω στα πατώματα για μια αγάπη δεν είναι ταπείνωση, είναι υποταγή».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *