Ομαδικά πυρά από Ελένη Χατζίδου, Άρη Καβατζίκη κατά Δημήτρη Παπανώτα μετά την επίθεση που έκανε στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Αυτό δεν το δέχομαι, τέλος – Κι εσύ την έχεις ξεπεράσει τη δεοντολογία»

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την επίθεση που έκανε σε Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά και δέχεται ομαδικά πυρά από ανθρώπους της τηλεόρασης με τελευταίους την Ελένη Χατζίδου και τον Άρη Καβατζίκη.


Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε πει: «Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν τήρησαν τη δεοντολογία της τηλεόρασης απέναντί μου. Θα έπρεπε να απομακρύνονται από την τηλεόραση όσοι δεν τηρούν τη δεοντολογία. Τους εύχομαι τα καλύτερα, να βάλουν μυαλό, ώστε στην επόμενη απόπειρα για τηλεοπτική εκπομπή να μπορέσουν να τηρήσουν τη δεοντολογία».

Τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας και οι οποίες αφορούσαν στη Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια είπε: «Δεν θα σταματήσω να το λέω, το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση πως ένας άνθρωπος όπως ο κύριος Παπανώτας, που έχει υπάρξει πάρα πολύ αυστηρός και αιχμηρός, δεν έχει μετρήσει λόγια και δεν τον λες ότι είναι γλυκομίλητος και με την καλή του την κουβέντα… αλλά δεν το δέχομαι το «την αλήθεια μου λέω», αυτό δεν το δέχομαι ποτέ, τέλος. Γιατί πάντα εκεί δικαιολογούμε πράγματα σκληρά που μπορεί να πούμε».

«Έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε ανθρώπους και με τίποτα δεν το ηρεμεί, δεν το καταλαγιάζει. Υπάρχει μία γνωστή ατάκα που λέει: τι της έκανα της…», σχολίασε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

Για τον Δημήτρη Παπανώτα και τις δηλώσεις του σχετικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα συζήτησε η ομάδα του «Πάμε Δανάη» το πρωινό της Πέμπτης (27/6). Ο Άρης Καβατζίκης άφησε αιχμές κατά του Παπανώτα.


«Δουλεύει πάρα πολλά χρόνια ο Δημήτρης και δικαιούται να έχει άποψη αλλά όλοι μας – ουδείς αναμάρτητος – έχουμε πει πράγματα στην τηλεόραση που έχουν ξεπεράσει την ανθρώπινη δεοντολογία. Αν την ξεπέρασε η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και η Μπέττυ προσωπικά, να ξέρεις ότι κι εσύ την έχεις ξεπεράσει τη δεοντολογία», υποστήριξε ο Άρης Καβατζίκης.


«Έχει κάνει άκομψα σχόλια για ανθρώπους όπως όλοι μας, που παρασυρόμαστε και είμαστε σε μία στιγμή αδυναμίας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας», σημειώνει ο δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού.

«Είναι αντιδεοντολογικό να κοπεί μία πρόταση σε κάποιες δηλώσεις του Δημήτρη και είναι δεοντολογικό να λες την άποψή σου για την εμφάνιση των ανθρώπων; Επειδή μιλάμε για δεοντολογία. Εμένα δεν μου άρεσε ούτε το «πρέπει να απομακρύνονται κάποιοι άνθρωποι». Να κλείσουμε ειρηνικά τη χρονιά. Ατοπήματα κάνουμε όλοι», επισήμανε σε άλλο μέρος της κουβέντας ο Άρης Καβατζίκης.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *