O Λίαμ Πέιν είχε κάνει χρήση «ροζ κοκαΐνης» πριν πέσει από το μπαλκόνι


Χρήση αρκετών ναρκωτικών είχε κάνει ο 31χρονος τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν, λίγο πριν πέσει στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου σε ξενοδοχείο της Αργεντινής και βρει τραγικό θάνατο.


Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της σορού του τραγουδιστή, που δημοσίευσε το ABC News, στον οργανισμό του βρέθηκαν πολλές ουσίες, μεταξύ αυτών, «ροζ κοκαΐνη», βενζοδιαζεπίνη, κρακ, κεταμίνη και έκσταση.

Ο αργεντίνικος ειδησεογραφικός ιστότοπος Infobae ανέφερε: «Η ιατροδικαστική μελέτη που διενεργήθηκε στο σώμα του Λίαμ προσδιόρισε την παρουσία κοκαΐνης. Η εξέταση που διενεργήθηκε από την Αστυνομία της πόλης [Μπουένος Άιρες] στην ουσία που βρέθηκε στο τραπέζι του δωματίου του Λίαμ δεν επιβεβαίωσε ότι η λευκή σκόνη είναι κοκαΐνη. Πρέπει να ακολουθήσει μια δεύτερη δοκιμή για να προσδιοριστεί η φύση της ουσίας».

Ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δικτύου ABC περιγράφει:

«Η μερική νεκροψία διαπίστωσε ότι ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών, είχε πολλαπλές ουσίες στον οργανισμό του όταν έπεσε νεκρός από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του δωματίου του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 16 Οκτωβρίου. Οι ουσίες αυτές περιλάμβαναν «ροζ κοκαΐνη» – ένα ψυχαγωγικό ναρκωτικό που συνήθως είναι μείγμα διαφόρων ναρκωτικών, όπως μεθαμφεταμίνη, κεταμίνη, MDMA και άλλα – καθώς και κοκαΐνη, βενζοδιαζεπίνη και κρακ. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε επίσης ένας αυτοσχέδιος σωλήνας από αλουμίνιο για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *