Ο Λάκης Γαβαλάς αποθέωσε τη Νατάσα Μποφίλιου: «Eίναι σούπερ σταρ, τι δουλειά έχουν κόμματα και πεποιθήσεις με τι φοράει ο καθένας»


Ο Λάκης Γαβαλάς χαρακτήρισε «σούπερ σταρ» τη Νατάσα Μποφίλιου και εξέφρασε την άποψή του για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη συναυλία της στον Λυκαβηττό, το οποίο πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ήταν πολύ ακριβό για τον αντιφασιστικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.


Αν και η τραγουδίστρια διέψευσε τους εν λόγω ισχυρισμούς και αποκάλυψε ότι το φόρεμα κόστιζε 148 ευρώ, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day» ότι δεν έχουν σχέση οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου με τον τρόπο που ντύνεται.

«Δηλαδή, τώρα πρέπει να περνάμε από το κόμμα μας να μας λέει πώς πρέπει να ντυθούμε; Ή θα πρέπει να λέμε τι τραγούδια θα πούμε και τα κόμματα να εγκρίνουν, ώστε να δούμε και το outfit μας; Αυτά είναι σαχλαμάρες! Να βάλει και ακριβά και τα πάντα. Έχει λεφτά, βγάζει λεφτά και καλά κάνει γιατί οι συναυλίες είναι sold-out και είναι σούπερ σταρ», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Γιατί η Αντέλ να φοράει ρούχα σούπερ και να μην τα φοράει αυτή; Γιατί πού ξέρουμε η Αντέλ τι είναι; Μπορεί να είναι κομμουνίστρια και να ντύνεται χλιδάτα και να της ράβουν haute-couture ρούχα, τι θα πει αυτό; Αυτά είναι σαχλαμάρες. Δηλαδή, τι δουλειά έχουν να μπερδεύονται τα κόμματα και οι πεποιθήσεις με τι φοράει ο καθένας;».

Προηγουμένως, ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι Ελληνίδες στο ντύσιμό τους, στο οποίο απάντησε: «Νομίζω ότι έχουν πάρα πολλή πληροφορία, από όλες αυτές τις συναδέλφους τους που είναι bloggers, που είναι influencers, γιατί τους δανείζουν ρούχα, φοράνε αυτά τα ρούχα τα δανεικά, τα διαφημίζουν με έναν τρόπο, με χιλιάδες φίλτρα και τέτοια, και το βαριέμαι πια. Δηλαδή, στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, τώρα και μετά την Πατούλη, ειδικά με τα φίλτρα, δεν μπορώ καθόλου».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *