Ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε κατά του Λάκη Λαζόπουλου: «Είναι φρικτό αυτό που βλέπω, δεν θα κάτσουμε να τον δικαιολογούμε –  Έχει 30 χρόνια πορείας αλλά έχει κάνει και ατοπήματα!»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εξαπέλυσε πυρά κατά του Λάκη Λαζόπουλου.


Ο δημοσιογράφος και πανελίστας καυτηρίασε τον τρόπο με τον οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος επέλεξε να σατιρίσει τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναβίωσε το βράδυ της Τρίτης (28/5) το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» από τη σκηνή του Christmas Theater, παρομοιάζοντας το ζευγάρι με εκείνο του Γιώργου Κωνσταντίνου και της Μάρως Κοντού στην ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα».

«Δεν έχω δει κάτι που να με έχει φέρει σε μεγαλύτερη αμηχανία από αυτό που βλέπω τώρα. Επειδή τον εκτιμώ τον κύριο Λαζόπουλο, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι η κυρία Κοντού και είναι ο Τάιλερ;», σχολιάζει αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης (29/5).

«Νομίζω ότι θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σκληρά και προτιμώ να μην το κάνω, σε σεβασμό στην πορεία του κυρίου Λαζόπουλου, ο οποίος έχει κάνει βέβαια πάρα πολλά ατοπήματα όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος του Alpha.

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον ρώτησε εάν κάτι τέτοιο χωράει στο πλαίσιο της σάτιρας, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε έντονα, λέγοντας: «Τώρα μου το ρωτάς αλήθεια; Όχι! Με πιάνει η καρδιά μου και μόνο που το σκέφτομαι! Είναι φρικτό αυτό που βλέπω και έχω έρθει σε τρομερά άβολη θέση. Δεν το γνώριζα ότι υπήρχε».


«Αυτός ο άνθρωπος το κάνει πάντα και έχει κατηγορήσει και τη Μιμή Ντενίση πάρα πολύ άδικα! Δεν θα κάτσουμε να τον δικαιολογούμε! Έχει 30 χρόνια πορείας αλλά έχει κάνει και ατοπήματα! Είναι ατόπημα αυτό κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά το είδα και ήρθα σε πολύ μεγάλη αμηχανία, να μην πω ότι ντράπηκα», κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *