Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι και επισήμως παντρεμένοι – Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ το απόγευμα της Κυριακής, σε μια δεξίωση στο Navarino Hills του Costa Navarino.


Στον γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ έδωσαν το «παρών» προσκεκλημένοι από το χώρο του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού, ενώ ο Νίκος Γκίκας έκανε την αποκάλυψη μερικών αναμνηστικών κλικ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκγιρμένα, στις φωτογραφίες που μοιράστηκε από το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε τον γάμο ξεχωρίζουν τα πρόσωπα του γαμπρού, του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του κουμπάρου Κρις Μίντλετον, του Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, του Τζρου Χόλιντεϊ, του Δημήτρη Αγραβάνη και του Χρήστου Σαλούστρου, Μιχάλης Καμπερίδης κ.α.

Οι διεθνείς μπασκετομπολίστες ποζάρουν ξέφρενα μπροστά από έναν λευκό τοίχο που γράφει με καλλιγραφικά γράμματα «The Antetokounmpos».

Μετά από μια δεκαετία σχέσης και τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα, ο Γιάννης και η Μαράια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο υπό τη δύση του ήλιου.


Στην λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονταν, μεταξύ άλλων, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως και αρκετοί πρώην και νυν συμπαίκτες του «Greek Freak».

Το μενού του γάμου

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, φιλέτο ψαριού με πουρέ από σέλερι, Rib eye με πατάτες, σπαράγγια και τρούφα, νιόκι από γλυκοπατάτα με καπνιστή σάλτσα ντομάτας καθώς και σαλάτες.

Οι επιλογές για το επιδόρπιο ήταν μους σοκολάτας με λέμονγκρας και σεμιφρέντο με πάσιον φρουτ, καρύδα και μάνγκο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *