Νεκρός σε ηλικία 31 ετών ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν – Έπεσε από τον 3o όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή


Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του boyband One Direction, πέθανε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με την αστυνομία εκεί. Ήταν 31 ετών.


Ο θάνατος του Πέιν σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στην οδό Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.

Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Οι εφημερίδες La Nacion και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη στο ξενοδοχείο έπειτα από αναφορές για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση, συντετριμμένοι θαυμαστές -οι περισσότεροι ηλικίας 20 και 30 ετών- και θεατές συγκεντρώθηκαν κοντά στο σημείο της τραγωδίας και άναψαν κεριά για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.


Ο μουσικός ήταν περισσότερο γνωστός ως μέλος του διάσημου βρετανικού boyband One Direction. Το συγκρότημα, το οποίο περιλάμβανε επίσης τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2010 μετά από εμφάνιση στο βρετανικό «The X Factor».

Και ενώ το γκρουπ δεν κέρδισε εκείνη τη σεζόν του The X Factor, έγιναν ένα από τα συγκροτήματα αγοριών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, γνωστά για επιτυχίες όπως το “What Makes You Beautiful”, “Night Changes” και “Steal My Girl”. ”

Οι One Direction ανακοίνωσαν ότι έκαναν παύση το 2015. Ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε αργότερα το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του το 2019 με τίτλο “LP1”. Τον Μάρτιο, ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε το LP του “Teardrops”.

Ο Πέιν είχε έναν γιο, που γεννήθηκε το 2017.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Λίαμ Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του πρώην συντρόφου του στο συγκρότημα, One Direction, Νάιαλ Χόραν, στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Σε δήλωσή του, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει: «Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές Αρχές σχετικά με αναφορές για τον θάνατο ενός Βρετανού στην Αργεντινή».

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *