Νατάσα Μποφίλιου: Αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000 δεν έχει σημασία – Να μην κρινόμαστε γι’ αυτά που φοράμε


Η Νατάσα Μποφίλιου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία της στον Λυκαβηττό.


«Δεν με θέλει και δεν τον θέλω. Πρέπει να το δω έτσι. Γιατί αν δεν το δω έτσι, θα σταθώ μόνο στο κακό μπορεί να μου κάνει και στο πόσο θα μπορεί να με κάνει να αλλάξω. Θα μπορούσε να μου κάνει κακό, γιατί εγώ αν δεν είχα τον Θέμη [Καραμουρατίδη], τον Γεράσιμο, τα πιστεύω μας, τους μουσικούς μας, τα τραγούδια μας, θα μπορούσε όλο αυτό να με διαλύσει. Έχει διαλύσει ανθρώπους αυτό. Τους έχει διαλύσει, τους έχει οδηγήσει σε εθισμούς, το έχει κάνει αυτό η κριτική σε πολλούς ανθρώπους, τους έχει κάνει να αμφιβάλλουν, τους έχει κάνει να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που θέλουν, τους έχει διαλύσει. Εγώ δεν θέλω να με διαλύσει, δεν το δέχομαι. Δεν θα συμβεί αυτό», είπε αρχικά για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς.

Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω και κινδυνέψει. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είχα δεχτεί απειλές για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο, ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο. Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet, που το έγραψε κάποιος έτσι και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία, που δεν έχει σημασία», πρόσθεσε.

«Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, δηλαδή θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό. Αλλά το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει», κατέληξε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *