Μαρινέλλα: «Σταθερή και κρίσιμη η κατάστασή της μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας» – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν


Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το θεραπευτήριο «Υγεία».


«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος», αναφέρει συγκεκριμένα το ιατρικό ανακοινωθέν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η σπουδαία τραγουδίστρια δεν είναι διασωληνωμένη και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Παγώνη για Μαρινέλλα: Πρέπει να περάσουν ακόμη δύο 24ωρα για να σταθεροποιηθεί

Για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας μίλησε πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εξηγώντας ότι πρέπει να περάσουν ακόμη δύο 24ωρα προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.


«Σας είπα χθες ότι πρέπει να περάσουν δύο με τρία εικοσιτετράωρα. Τώρα έχει περάσει το ένα. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη και τη σταθεροποίηση της κατάστασης ενός ασθενούς. Αφού περιμένουμε τρία εικοσιτετράωρα, μετά εκτιμούν οι γιατροί την εξέλιξη, αν το αιμάτωμα είναι σταθερό, και περιμένουν να αρχίσει να απορροφάται. Αυτά τα αποφασίζουν βάσει της κλινικής εικόνας που έχουν στα χέρια τους», είπε χαρακτηστικά στην εκπομπή «Happy Day».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *