Μαρινέλλα: Παρουσίασε μια μικρή επιπλοκή και ανέβασε λίγο πυρετό – Παραμένει σταθερή η κατάστασή της με σημάδια βελτίωσης


Μαρινέλλα: Παρουσίασε μια μικρή επιπλοκή και ανέβασε λίγο πυρετό – Παραμένει σταθερή η κατάστασή της με σημάδια βελτίωσης


Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή. Βρίσκεται στην εντατική βρίσκεται για πέμπτη μέρα και οι γιατροί της είναι συγκροτημένα αισιόδοξοι.

Η μεγάλη τραγουδίστρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που τραγουδούσε στην σκηνή του Ηρωδείου στις 25 Σεπτεμβρίου 2024.  Η Μαρινέλλα σήμερα (30.09.2024) είχε μία μικρή επιπλοκή καθώς ανέβασε λίγο πυρετό, αλλά δεν αποτελεί εμπόδιο στην ανάρρωσή της, είπαν οι γιατροί.

Στα θετικά είναι το γεγονός πως η Μαρινέλλα διατηρεί την επαφή της με το περιβάλλον και αναγνωρίζει τους θεράποντες γιατρούς και την κόρη της, ενώ δεν έχει διασωληνωθεί ως τώρα.

«Οι γιατροί έκαναν μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να δουν σε τι σημείο είναι αυτό το αιμάτωμα που θα ακολουθήσουν, καθώς αυτό είναι το σημαντικό όλων για να μπορούν να δουν τι αγωγή θα δώσουν. Έχει ανταποκριθεί στη μέχρι τώρα αγωγή, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπήρχαν επιπλοκές», ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega που παρουσιάστηκε στο Live News.


To ιατρικό ανακοινωθέν

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το πρωί, η κατάστασή της, χαρακτηριζόταν για ακόμα μια φορά κρίσιμη.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *