Maestro: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς στους Παξούς – Το συγκινητικό μήνυμα και το βίντεο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη


Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έφτασαν στο τέλος τους και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει τους Παξούς, αλλά και να τιμήσει όλους όσους έλαβαν μέρος στην παραγωγή με ένα βίντεο και ένα συγκινητικό μήνυμα.


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, συγκέντρωσε σε ένα κλιπ με στιγμές από τα πρώτα κιόλας, έως τα τελευταία γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και στο Netflix. Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένωσε backstage πλάνα με τους ηθοποιούς, ενώ έδειξε και τη συγκίνησή τους στο τέλος των γυρισμάτων.

«Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί. Και καθώς το έφτιαχνα, θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους. Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας. Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές», αναφέρει αρχικά ο σκηνοθέτης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

«Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια,εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος. Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του Κώστα Χρηστίδη που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *