Κοντά κι αγαπημένες Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη: Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της τραγουδίστριας με τη κόρη και τον γαμπρό της

Ξεχάστηκαν και είναι πλέον απλά μια κακή ανάμνηση οι κόντρες που είχε η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, αλλά και τον γαμπρό της. Έτσι η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη είναι πλέον κοντά κι αγαπημένες.


Η κόντα είχε ξεκινήσει όταν η Άντζελα Δημητρίου είχε αποκαλύψει, σε συνέντευξή της, πράγματα που την πείραξαν στη συμπεριφορά που είχε απέναντί της η κόρη της αλλά κυρίως ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης. Έτσι, οι σχέσεις της και με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, πέρασαν κρίση.

Όλα αυτά όμως, ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς η Άντζελα Δημητρίου είναι πλέον αγαπημένες όπως παλιά με την κόρη της, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη σχάση της «Λαίδης» με τον γαμπρό της.

Την αποκάλυψη για την αποκατάσταση των σχέσεων έκανε σήμερα (11.6.2024) στο Happy Day η Βιβή Μπουγιούρα, δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

«Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Η σχέσεις τους πια είναι πάρα πολύ καλές. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει πλέον στο παρελθόν, οπότε είναι όλα μια χαρά», είπε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *