Καρφί από τη Δανάη Μπάρκα κατά της Άννας Δρούζα: «Η εκπομπή λέγεται “Όσα δε λέμε” ή “Όσα δεν πρέπει να λέμε”;»

Η Δανάη Μπάρκα άφησε αιχμές για τις ερωτήσεις που κάνει η Άννα Δρούζα στους καλεσμένους της στην εκπομπή της.


Η Άννα Δρούζα είχε χθες (10.6.2024) καλεσμένο τον Σταμάτη Κραουνάκη και ανάμεσα στα άλλα τον ρώτησε: «Πώς είναι η σχέση με το σώμα σου;». Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πάμε Δανάη» σήμερα και εκεί η Δανάη Μπάρκα, μάλιστα, έκανε το δικό της σχόλιο, ρίχνοντας το καρφί της στην Άννα Δρούζα.

«Η εκπομπή της κυρίας Δρούζα λέγεται “Όσα δε λέμε” ή “Όσα δεν πρέπει να λέμε”;», ρώτησε αρχικά με νόημα η Δανάη Μπάρκα και όλοι γέλασαν!

Ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Έχουν οικειότητα προφανώς και γι’ αυτό τον ρώτησε και για το θέμα της εικόνας του. Τώρα, εσύ που τον ξέρεις και προσωπικά, άσχετα αν εσύ μπορεί να έχεις δισταγμούς και φραγμούς, είναι ένας άνθρωπος που θέλει και μπορεί να μιλήσει για όλα και δεν σταματάει πουθενά».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Το τι θέλεις και το ότι μπορείς να μιλήσεις για όλα, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μιλήσεις για όλα. Και άλλοι άνθρωποι δείχνουμε ότι “ρώτα με, δεν έχω πρόβλημα”, αλλά βάζεις τα όριά σου, σε σχέση με το τι όντως μπορείς να πεις. Τώρα, με αυτό, δεν μετακινήθηκα κι εγώ κάπου, δεν είναι ότι μου έδωσε κάτι σαν σκέψη που δεν την είχα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *